KINDERPLEIN

Het Kinderplein is een creatieve, interactieve, multiculturele hotspot voor de jongste bezoekers. Er zullen 2 zeer interactieve voorstellingen plaatsvinden.

Naast deze voorstellingen is er ook weer een speelkaart verkrijgbaar bij de entree! Deze telt acht vlakken, die staan voor 8 spellen, welke door verschillende kraamhouders over het hele terrein begeleidt worden. Als alle spellen zijn gespeeld, krijgen de kinderen een leuke verrassing!

 Kortom: uw kinderen zullen zich prima vermaken bij het 1 Ander Festival !

SAMBA SALAD presents MAMBO JAMBO

Een theatraal pretconcert vol energie, gekkigheid en muzikale verrassingen uit de tropen. Hou je vast voor Mambo Jambo! Samba Salad zorgt dat de feestkriebels zo erg kietelen dat het publiek niets anders kan doen dan dansen en meezingen. Een kleurrijke show voor jong en oud. Terwijl de zon alle liedjes meezingt uit volle borst, zweven we in grote zeepbellen hoog in de wolken. De kinderen veranderen in apen, dansen, zingen en springen de samba. De spoedcursus merengue verbrand zoveel calorieën dat zelfs papa niet stil kan staan en mama loopt trots met de congapolonaise vooraan.

THE ZAMBINI’S

Het is precies 100 jaar geleden dat The Great Zambini is verdwenen in de grote magisch kist….helaas is hij nooit meer terug gevonden. Gelukkig is er nog één erfgenaam over die niet alleen de nieuwe eigenaar wordt van de magische kist, de goochelkoffer maar tot zijn eigen verbazing ook van de assistente…. Vandaag is het dan zover en gaat de mysterieuze koffer na 100 jaar open wat de start is van een komische goochelshow met een zeer verassende finale ! Neem alles met een korreltje zout of liever een hele zoutpot maar vergeet daarbij niet te genieten van prachtige muziek, Magie, Mentalisme en first class Comedy tijdens de zeer vermakelijke voorstelling van The Zambini’s…

LUUK’S POPPENTHEATER

Luuk’s Poppentheater reist met tractor en woonwagen rond en kan op elke gewenste locatie het Poppentheater opbouwen! In dit prachtige decor worden de poppenkastvoorstellingen gespeeld zoals: Adembenemend, spannend, maar ook ontroerend en de gevoelige snaar bespelend. De roep om Jan Klaassen zal in elke generatie dezelfde zijn, maar na Luuk’s Poppentheater beleefd te hebben is de poppenkast de poppenkast niet meer. Kinderen van 3 tot 90 jaar genieten in Luuk’s Poppentheater van spannende voorstellingen!